Volwassenenlidmaatschap

Lidmaatschap volwassenen (vanaf 18 jaar)
Wanneer je lid bent van TC Winsum betekent dit dat:

  • Je onbeperkt gebruik mag maken van de tennisbanen van TC Winsum;
  • Je kunt deelnemen aan alle activiteiten van TC Winsum (clubkampioenschappen, toernooien en toss);
  • Je kunt deelnemen aan KNLTB-gerelateerde activiteiten (zoals toernooien en competities).

Aanmeldingsformulier
Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier op de van TC Winsum in te vullen. Dit formulier is te vinden via Lid worden.

Wanneer je lid wordt betaal je contributie en ontvang je een (digitale) ledenpas en een bondsnummer. Daarmee krijg je toegang tot veel voordelen. Toegang tot de ClubApp voor clubnieuws, info en banen reserveren op het sportpark van TC Winsum.

Contributie volwassenen

· Per jaar: € 125,-

· Instap vanaf 1 juli : € 80,-

· Instap vanaf 1 oktober € 30,-

De peildatum voor de leeftijd is 1 januari van het lopende contributiejaar.

Tennisles
Lid zijn betekent niet dat je ook tennisles krijgt zoals dat bij veel andere sportverenigingen gebruikelijk is. Voor tennisles moet je je apart aanmelden en moet je apart betalen. Je kunt alleen tennisles volgen in Winsum als je ook lid bent van TC Winsum.

De tennislessen in Winsum worden verzorgd door Stan Tennis Academie Noord. Informatie over tijden, kosten en aanmelding staat op de pagina Tennisles.

Adreswijziging
Uiteraard is het van groot belang dat je wijzigingen van adres, e-mailadres en telefoonnummers zo snel mogelijk aan de ledenadministratie doorgeeft. Dit kun je zelf doen via de website van TC Winsum (inloggen op Mijn Club). Ook kunnen wijzigingen worden doorgegeven via [email protected].

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging.

Beëindiging van het lidmaatschap moet per email vóór 1 december van het lopende contributiejaar via [email protected].

Bij afmelding als lid tussen 1 december en 1 februari moet je de bondscontributie á € 25,00 - die onze club al heeft overgemaakt aan de KNLTB - nog wel betalen. Bij opzegging na 1 februari is de volledige contributie voor het komende seizoen verschuldigd.