De Print Winsum Open

DePrint drie jaar langer hoofdsponsor van tennistoernooi Winsum  

DePrint is ook de komende drie edities hoofdsponsor van het jaarlijkse tennistoernooi in Winsum. De tennisvereniging heeft het sponsorcontract met de Winsumer ondernemer met drie jaar verlengd.  

De afgelopen jaren was DePrint, gespecialiseerd in grafisch ontwerp en drukwerk, al hoofdsponsor van het toernooi. Eigenaar Martin Sluis wil de sportieve samenwerking graag voortzetten.  

Hoogtepunt van het jaar
‘Ik vind het fijn om de tennisvereniging weer een steun in de rug te geven om dit toernooi te kunnen organiseren. Ik ben lid van de club en weet dat het toernooi altijd het hoogtepunt is van het jaar’, zegt Sluis.  

Het evenement trekt jaarlijks 150 tot 250 deelnemers uit Winsum en omstreken, die een hele week te vinden zijn op de vereniging. Elke tennisser in categorie 2 t/m 8 kan meedoen in de enkel, dubbel en mix. Ook is er een speciale categorie voor 50+’ers.  

Mogelijk ook padel
Tennisclub Winsum is bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van padelbanen op het park. De vereniging hoopt dat de nieuwe banen er volgend jaar liggen. Voorzitter Tiemen Oosting: ‘Als ze klaar zijn, kunnen we tijdens het tennistoernooi ook een padeltoernooi organiseren. Dat zorgt gegarandeerd voor nog meer reuring op het park.’   Padel is een nieuwe sport dat steeds populairder wordt in Nederland. Het is een combinatie van tennis en squash. Het veld wordt omringd door glazen wanden die gebruikt mogen worden tijdens de slagenwisselingen. Dat zorgt voor snelle en verrassende rally’s.  

Eerste week zomervakantie Dit jaar zal het eerst nog bij tennis blijven. Het DePrint Winsum Open is in de eerste week van de zomervakantie, van zondag 23 tot en met zondag 30 juli. Naast de wedstrijden zijn er ook activiteiten zoals een barbecue, een klaverjastoernooi, een muziekbingo en een pubquiz.  

Volg ons voor de leukste foto's en videos op Facebook en Instagram!