De Print Winsum Open

Editie 2022
Het open toernooi van TC Winsum is dit jaar van zondag 24 tot en met zondag 31 juli 2022. Je kunt meedoen in maximaal drie categorieën, verspreid over speelsterkte 3 t/m 8. We spelen overdag en 's avonds. Alle deelnemers beginnen in poules, de winnaars gaan door naar de afvalschema's.

Inschrijven kan t/m 15 juli via toernooi.nl.
 
Jubileum
Het is feest! We vieren dit jaar ons 30-jarig bestaan. Vorig jaar hadden we al de dertigste editie, maar door de coronamaatrdegelen konden we geen activiteiten organiseren. Dat halen we dubbel en dwars in met een jubileumactiviteit op vrijdagavond 29 juli. Save the date!

Hoofdsponsor De Print Winsum
Net als tijdens de vorige edities is De Print in Winsum onze hoofdsponsor. De Print is gevestigd op bedrijventerrein Het Aanleg en is gespecialiseerd in het bedrukken van vele verschillende producten, van klein tot groot. Ook voor een ontwerp van een poster, visitekaartje of foto-album kun je bij De Print terecht. Eigenaar Martin Sluis heeft ons de afgelopen jaren al van het nodige drukwerk voorzien. We zijn blij dat deze lokale ondernemer ervoor zorgt dat we het toernooi kunnen organiseren én een mooie jubileumactiviteit kunnen houden.

Volg ons voor de leukste foto's en videos op Facebook en Instagram!