Clubkampioenschappen 2023

De nieuwe opzet voor de clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix blijkt een groot succes. In twee weken tijd worden alledrie de kampioenschappen tegelijk gespeeld. Daardoor zijn er meer deelnemers en is er een gezellige sfeer op het park. 

We gaan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zowel  in de enkel als in de dubbels in twee categorieën spelen.

  • In de damesenkel zijn dit categorie 1 (speelsterkte 6 en 7) en categorie 2 (speelsterkte 8 en 9).
  • In de herenenkel zijn dit categorie 1 (speelsterkte 4,5 en 6) en categorie 2 (speelsterkte 7,8 en 9).
  • In de herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel gaan we in categorie 1 (speelsterkte 12+) en categorie 2 (speelsterkte 15+) spelen.

Dit betekent dat de speelsterkte van de combinatie voor categorie 1 opgeteld minimaal 12 moet zijn. Voor de categorie 2 moet dit opgeteld minimaal 15 zijn.

Dit betekent voor categorie 2 dat een speler met speelsterkte 7 met een speler moet dubbelen die speelsterkte 8 of hoger heeft.

Door deze splitsing hopen we meer inschrijvingen van recreatieve leden te krijgen.  

Schrijf je in via toernooi.nl. Je komt direct op de juiste pagina als de volgende link kopieert in browser: https://www.toernooi.nl/tournament/4B553315-7984-47DB-B7C8-27B65C08960E

Dan hebben we automatisch jouw inschrijving in onze toernooiplanner.
Lukt dit niet dan kun je je inschrijven door een mail te sturen naar [email protected] .

Geef in de mail in ieder geval aan in welke categorie je wilt spelen, je speelsterkte en welke verhinderingen je hebt. Je kunt in maximaal drie categorieën inschrijven. Hierbij mag je ook inschrijven voor twee enkel categorieën of twee (gemengd)dubbel categorieën. Uiteraard wel rekening houdende met de speelsterkte eisen.  

We spelen de wedstrijden vanaf 18.30 uur. We spelen in poules, waarbij de winnaars zich plaatsen voor het vervolgschema. We organiseren in de dubbel-categorieën weer een verliezersronde. Ben je als koppel uitgeschakeld in de poule? Dan ben je dus nog niet uitgespeeld, want dan ga je verder tegen andere koppels die het in de poule niet konden redden.  

Verhinderingen kun je bij de aanmelding doorgeven. Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid. Speel je in twee of drie categorieën dan moet je ermee rekening houden dat je twee wedstrijden op een avond speelt.

De inschrijving sluit op zondag 18 juni. Uiterlijk donderdag 23 juni maken we de poule-indeling bekend. Je krijgt per mail bericht over je eerste wedstrijd.

Om deelnemers en toeschouwers te voorzien van een hapje en drankje moet er kantinedienst zijn. Voor de woensdag tot en met vrijdag is dit ingedeeld. Voor de maandag en dinsdag nog niet. Om dit rond te krijgen willen we een beroep doen op de deelnemers. Wil je het aangeven bij de opmerkingen als je bereid bent een kantinedienst te draaien?