Stand Winsum Challenge League

Derde periode komt op gang

Het duurde even, maar de derde periode van de Winsum Challenge League is inmiddels in volle gang. Het slechte weer en drukke schema's zo vlak voor de zomervakantie zorgden even voor een kleine stilt op de banen, maar momenteel druppelen de uitslagen weer binnen. 

Winnaar van periode 1, Mark Engberts, is voorlopig de grote gangmaker. Hij speelde al vier partijen in het derde bedrijf en deed dat met wisselende resultaten. De Mulders, Danny en Jan Arend moesten aan de dadendrang van Mark geloven en werden verslagen. 

Ondertussen waren het De Bakkers die het de puntenjacht van Mark wat verstoorden. Geert Bakker was samen met Luuk Kremer in een dubbel te sterk voor Mark en zijn partner Hans Huisman. Voormalig Winsum Challenge League-winnaar Joop Bakker liet vervolgens zien dat hij het nog niet verleerd is. Hij versloeg Mark met tweemaal 6-3 en lijkt in vorm te zijn voor het Winsum Open in week 30. 

Nog tijd genoeg

Het is allemaal nog vrij vroeg in de periode. Er zijn weliswaar reeds twee weken verstreken, maar er zijn er ook nog vier te gaan. Tijd genoeg dus om nog een hoop punten te verzamelen. Gebruik deze week nog om in vorm te komen voor het open toernooi voor een week later. Maar ook als ons prachtige toernooi weer voorbij is, is er dus nog genoeg reden om lekker te tennissen. 

Ga de baan op, stuur de uitslagen door en wie weet kwalificeer jij je, voor de finale van de Winsum Challenge League 2021 op 3 oktober van dit jaar. 

Allemaal weer veel succes op de baan!

Tussenstand periode 3:

Gespeelde wedstrijden periode 3:

Daan Seelen won van Willemien Kuijk
Joop Bakker won van Mark Engberts
Mark Engberts won van Danny Mulder
Geert Bakker & Luuk Kremer wonnen van Mark Engberts & Hans Huisman
Mark Engberts won van Jan Arend Mulder

Periode 2:

Winnaar: Steven de Groot
Runner-up: Paul Drent (ticket voor finale, voor nr. 3 Hans-Peter Cordes)

Eindstand

Periode 1:

Winnaar: Mark Engberts
Runner-up: Paul Drent

Eindstand