Fijne feestdagen!

15 december 2021


Het tennisseizoen van 2021 zit erop. Ondanks corona hebben we toch een mooi seizoen gehad. De voorjaarscompetitie kon niet doorgaan, maar gelukkig zijn er ook veel dingen wèl doorgegaan!

De Print Winsum Open kon in een uitgeklede versie toch doorgaan. Hoewel de normaal zeer succesvolle activiteiten natuurlijk gemist werden, was het qua tennis en gezelligheid weer een groot succes. Op naar een mooie speciale jubileum editie komend jaar.

Ook de clubkampioenschappen waren een succes. Er was veel deelname en door het grote enthousiasme werd er zelfs nog een extra (verliezers)ronde opgezet. Aan het einde van de twee weken konden de kampioenen weer gekroond worden, met zowel terugkerende als debuterende kampioenen.

De WC league was dit jaar weer van de partij met een flink aantal actieve spelers. Helaas viel de finale in het water en kon deze niet doorgaan, desondanks kijken we terug op een geslaagde competitie met Mark E. Als terechte winnaar.

Nadat de voorjaarscompetitie moest worden geannuleerd, was het fijn dat de najaarscompetitie (omgedoopt tot “competitie 2021”) wel doorgang kon vinden, als volledig 7 weken durende competitie. Hier en daar werd er nog een 8e week aan geplakt, maar gelukkig was het weer overwegend mooi. Er zijn mooie partijen gespeeld, helaas geen T.C. Winsum kampioenen dit jaar, maar wel een hoop plezier en inzet op de baan.

Onze nieuwe tennisschool STAN mocht in 2021 flink aan de bak, met een enorme hoeveelheid trainende leden. Bedankt Stan, voor je inzet!

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen. Op naar een heel mooi tennis 2022!

Ps. Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de website van T.C. Winsum, stuur dan een mailtje met jouw content-idee naar Willemien en Frank via [email protected] Samen kunnen we de TCW-website actiever maken.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Rob Brands 18-12-2021 16:05

Prettige Kerstdagen 🎅 en een gelukkig en vooral gezond 2022 allemaal 😷🥂

avatar
Frank van der Weck 16-12-2021 08:02

Fijne feestdagen allemaal! Tot volgend jaar!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen