Eerste competitie-uitslagen binnen

13 april 2022


De voorjaarscompetitie is begonnen. Hoewel het weer soms eerder aan het najaar deed denken en sommige wedstrijden uitgesteld of verplaatst werden, zijn we nu toch echt gestart. Inmiddels hebben alle 17 teams van T.C. Winsum hun eerste of zelfs al eerste twee competitiewedstrijden achter de rug. De eerste uitslagen en verhalen druppelen dan ook binnen. Zo ook van onze nieuwe penningmeester Geert Siegers. Hij speelde maandag met zijn team de eerste vier dubbels van de competitie. Hieronder lees je zijn verslag.

---

Op 11 april heeft het team Winsum 2 Heren dubbel 50+ zijn eerste competitie wedstrijd gespeeld tegen de heren van Delfzijl 2.

Op het zonovergoten sportpark werd hard gestreden om ieder punt, maar helaas heeft deze wedstrijddag nog geen punten opgeleverd voor de thuisploeg. Er zijn nu extra trainingsrondes ingelast zodat we bij een volgende wedstrijd een beter resultaat zullen behalen.

Wel was het na de wedstrijd nog heel gezellig.

---

Alle competitieuitslagen zijn te vinden op de KNLTB Club site. In de agenda op onze site kun je zien welke teams wanneer thuisspelen. Kom ze vooral aanmoedigen!

Speel je zelf competitie en vind jij het ook leuk om een verslag te delen van je competitiedag? Mail het (met foto!) naar [email protected].

 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Frank van der Weck 13-04-2022 17:17

Mooi om te zien dat we allemaal weer lekker aan het tennissen zijn.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen