Discotoernooi brengt kleur en gezelligheid naar T.C. Winsum

09 september 2022


Zaterdag 3 september klonken er groovy en funky geluiden van het park. Het was namelijk tijd voor het discotoernooi. Meer dan 20 leden van jong tot oud en van beginner tot clubkampioen kwamen fantastisch gekleed in disco-outfits naar de banen. In 4 rondes werd er met elkaar gespeeld, 2 rondes die vooraf waren ingedeeld en 2 toss rondes. In de toss rondes kon de game direct gewonnen worden als een smash werd afgemaakt door een disco-dansje. De deelnemers in combinatie met de muziek, de aankleding van het park en de outfits van de spelers zorgden voor een supergezellige avond.

In games ging de winst naar Joris van Nieuwstad. Maar belangrijker waren de prijzen voor de beste outfit. De hele familie Hollaar was in matchende outfits gestoken, maar doordat Lieke deze de hele avond aanhield en ook nog een pruik- en brillenwissel deed werd zij de winnaar. Daarnaast won ook Paul Drent, vanwege zijn lef om in een wel heeeel kort en glimmend broekje te spelen.

Een gezelligheidstoernooi zoals dit is zeker voor herhaling vatbaar en dus is de organisatie alweer aan het brainstormen over nieuwe thema’s. J

Jullie horen van ons!

Steven, Bart, Manon en Silvie & de wedstrijdcommissie

p.s. Wil je meer foto's zien van deze fantastische avond? Je vindt ze hier! Wel even inloggen door op 'mijn club' te klikken (rechtboven op deze pagina).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen