2de editie gezellige tennismiddag voor 8/9 spelers

26 juni 2023


2de editie gezellige tennismiddag voor 8/9 spelers

In spoedoverleg op de zondagochtend besloten Peter K. en Wilma toch dat, ondanks de tropische warmte, de middag moest doorgaan.

Emmers water met sponsen werden bij de banen gezet en om 14.00 uur gingen we van start met 18 deelnemers. Er was een indeling gemaakt wie met wie moest dubbelen en per ronde speelde men plm. 25 minuten.

Na 2 rondes was er een pauze van 15 minuten en werd de sproeiinstallatie aangezet om de banen nat te maken. Enkele deelnemers vonden het ook prettig om nat te worden. In deze pauze werden ze getrakteerd op een klein bakje ijs met aardbei. Daarna ging men weer vol enthousiasme de baan op voor de derde ronde.

We dachten even om de vierde ronde te laten vervallen ivm de warmte, maar iedereen wilde doorgaan. We hadden wat prijsjes voor de winnaars, maar aangezien iedereen winnaar was, mochten ze allemaal een prijsje uitzoeken. Onder het genot van een aangeboden drankje en verder diverse hapjes: uiteraard stokbrood met knoflookboter en verder blokjes kaas met druiven, komkommer en snoeptomaten was het nog een gezellige nazit. We kunnen terugzien op een geslaagde middag.               

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen