Wie kroont zich dit jaar tot clubkampioen?

16 juni 2024


Wie kroont zich dit jaar tot clubkampioen?

Dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen van maandag 1 juli tot en met vrijdag 12 juli. De inschrijving sluit op dinsdag 25 juni.

Net als vorig jaar streven we ernaar om de wedstrijden alleen doordeweeks te spelen in de avond. Dit is vorig jaar positief ervaren. Uiteraard moet het wel uitkomen met de planning en de weersomstandigheden.  

Schrijf je in via toernooi.nl. Je komt direct op de juiste pagina als de volgende link kopieert in browser: https://www.toernooi.nl/tournament/19B25DF9-10CD-4EEC-B2C3-52FC0E361EFC. 

Dan hebben we automatisch jouw inschrijving in onze toernooiplanner. Lukt dit niet dan kun je je inschrijven door een mail te sturen naar [email protected]. Geef in de mail in ieder geval aan in welke categorie je wilt spelen, je speelsterkte en welke verhinderingen je hebt. Je kunt in maximaal drie categorieën inschrijven. Hierbij mag je ook inschrijven voor twee enkel categorieën of twee (gemengd)dubbel categorieën. Uiteraard wel rekening houdende met de speelsterkte eisen.    

We spelen de wedstrijden vanaf 19.00 uur. We spelen in poules, waarbij de winnaars zich plaatsen voor het vervolgschema. Verhinderingen kun je bij de aanmelding doorgeven. Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid. Speel je in twee of drie categorieën dan moet je ermee rekening houden dat je twee wedstrijden op een avond speelt. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen