Tweehonderd deelnemers starten aan De Print Winsum Open  

24 juli 2021


Het De Print Winsum Open 2021 gaat zondag beginnen. Aan het toernooi doen dit jaar exact tweehonderd tennissers uit Winsum en omstreken mee. De toernooicommissie is blij met deze mooie opkomst. De categorieën zijn goed gevuld en de drukte kan hiermee prima in goede banen worden geleid.

Dit is de 30e editie van het toernooi. Normaal gesproken zou de commissie een mooie jubileumactiviteit organiseren, maar door de maatregelen rond het coronavirus lukt dat dit jaar niet. De commissie is wel erg blij dat het toernooi georganiseerd mag worden.

Op en rond het park zijn tal van maatregelen genomen om het toernooi veilig te laten verlopen. Zo is er niet anderhalf uur, maar twee uur gepland voor elke wedstrijd. Ook geldt er een maximum aantal bezoekers in de kantine en kleedkamers. Er zijn looproutes en de tafels en stoelen staan op anderhalve meter afstand. Ze moeten zoveel mogelijk blijven staan. Op de tribunes zijn zitplaatsen aangegeven, ook allemaal op anderhalve meter afstand.

Normaal gesproken zijn er ook verschillende randactiviteiten naast het toernooi: een barbecue, een klaverjastoernooi en een pubquiz. Dat kan dit jaar helaas niet doorgaan. Hopelijk is de anderhalve meter afstand volgend jaar niet meer nodig en kunnen we deze activiteiten, samen met een mooie jubileumactiviteit, dan wel organiseren.

De commissie kijkt uit naar een sportieve en gezellige tennisweek waar veel Winsumers aan meedoen. Iedereen veel plezier en succes gewenst! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen