TC Winsum organiseert dubbeltoernooi en clubkampioenschappen

08 juli 2020


Beste leden, wij zien als wedstrijdcommissie door de ontwikkelingen rondom het coronavirus ook weer mogelijkheden om activiteiten te organiseren. We informeren jullie hierbij over twee interne toernooien: de clubkampioenschappen en een weekendtoernooi.   

Clubkampioenschappen
De afgelopen jaren waren de clubkampioen inmiddels bekend. In juni werd in twee weken gestreden om de titel van clubkampioen in de enkel, dubbel en mix. Dit jaar gaan we de clubkampioenschappen organiseren in de periode van maandag 17 augustus tot en met zondag 30 augustus.

We gaan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zowel bij de herenenkel als bij de damesenkel in meerdere categorieën spelen: categorie 1 (speelsterkte 3,4,5,6), categorie 2 (speelsterkte 7) en categorie 3 (8 en 9). Bij de herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel is de voorwaarde dat de speelsterkte van de combinatie opgeteld minimaal 12 is. Dit betekent dat een speler met speelsterkte 5 met een speler moet dubbelen die speelsterkte 7 of hoger heeft.

Afhankelijk van de aanmeldingen bekijken we of we dit nog in categorieën gaan onderverdelen. Je kunt je inschrijven via toernooi.nl of door een mail te sturen naar [email protected]. Geef in de mail in ieder geval aan in welke categorie je wilt spelen, je speelsterkte en welke verhinderingen je hebt tijdens de twee weken.

We spelen doordeweeks vanaf 18.30 uur de wedstrijden en op de zaterdagen en zondagen kunnen wedstrijden gedurende de gehele dag worden ingepland. Verhinderingen kunnen bij de aanmelding worden doorgegeven. Het is mogelijk om je op te geven als je ook in het finaleweekend (29 en 30 augustus) verhinderingen hebt. Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar kunnen dit voor verhinderingen in het finaleweekend niet garanderen.

De inschrijving sluit op maandag 10 augustus. Uiterlijk vrijdag 14 augustus maken we de poule-indeling bekend. De deelnemers ontvangen dan ook informatie over de regels ivm corona waar we tijdens de clubkampioenschappen mee rekening moeten houden.   

Fun Doubles Tournament (25 - 26 juli)
Zoals de toernooicommissie ons via facebook heeft laten weten, gaat het De Print Winsum Open dit jaar helaas niet door. Aangezien velen die week natuurlijk wel vrij hadden gepland voor het toernooi, leek het ons een mooi idee om in die week wel een clubactiviteit te organiseren.

We hebben de toernooicommissie opgezocht en we kunnen hierbij aankondigen dat we samen een clubtoernooi gaan organiseren in het weekend van 25 en 26 juli. Dit zou het finaleweekend zijn van ons Winsum Open. Met deze invulling willen we, rekening houdend met de coronaregels, samen met jullie een gezellig en sportief weekend beleven.

We spelen een dubbeltoernooitje, waarbij je je individueel opgeeft en er leuke, verrassende dubbels worden geloot/ingedeeld door de commissie. Je speelt zowel zaterdag als zondag twee keer een wedstrijd van een uur, met wisselende partners en tegenstanders. 

Opgave is dus individueel en  kan door middel van een mailtje naar [email protected]. Ook als je maar één van de twee dagen kunt, mag je je opgeven, geef dit dan wel even aan in je mail. Voor meer info verwijzen we naar de mail van 10 juli. 

Met sportieve groet,
de Wedstrijdcommissie  & toernooicommissie

Nieuwscategorieën