Start Winsum Challenge League

31 mei 2020


We geven hierbij het startsein van onze eigen Winsum Challenge League. Zo kunnen we ondanks de annuleringen van de voorjaarscompetitie en toernooien toch nog een (interne strijd) aanmoedigen. Wie weet de felbegeerde gouden wc-bril van Joop Bakker over te nemen en wint het tweede seizoen van de Winsum Challenge League?

Tegen anderen spelen
Tegen elkaar enkelen mochten we al en nu dus ook dubbelen. Uiteraard moeten we de regels in acht blijven nemen, maar dat mag de pret niet drukken. Zolang we dat doen kunnen we met iedereen en tegen iedereen spelen en dat is nu precies de insteek van de WC League. Al is het maar in een korte trainingswedstrijd.

Spelregels
Voor wie vorig jaar niet heeft meegedaan, of even een opfrisser nodig heeft, de volledige spelregels vind je in de bijlage. In het kort komt het op het volgende neer.

Opgeven is niet nodig. Speel een wedstrijd, geef de uitslag door en je verschijnt in de stand. Je mag spelen tegen wie je wilt, wanneer je wilt, zowel enkelspel als dubbelen mag. Elke wedstrijd levert punten op, ook als je deze verliest. Na afloop geeft één van de spelers de uitslag door aan de wedstrijdcommissie. Dit mag per WhatsApp/SMS/e-mail naar Frank van der Weck (tel: 06-28568761, mail: [email protected])

Extra punten tijdens Pinksterweekend
Om te vieren we dat weer mogen tennissen zijn er komend weekend met Pinksteren extra punten te verdienen. Elke wedstrijd in het pinksterweekend (29 mei t/m 1 juni) levert één bonuspunt op. Bij vragen kun je altijd bij iemand van de wedstrijdcommissie terecht.

Wij wensen jullie veel succes en speelplezier en kijken uit naar de aanmeldingen voor de competitie.

Nieuwscategorieën