Stan Tennisacademie Noord nieuwe tennisschool bij TC Winsum

28 december 2020


Het bestuur van TC Winsum is zeer verheugd te kunnen mededelen dat per 1 januari 2021 Stan Tennisacademie Noord onze tennisleraar/school zal worden. Het contract is op 23 december 2020 door Stan Naaktgeboren en Tiemen Oosting ondertekend.

Er worden tennislessen zowel voor jeugd- als seniorleden verzorgd. Verder zal Stan het bestuur adviseren op sporttechnisch gebied en helpen organiseren en begeleiden van andere activiteiten bij de TC Winsum.

Het bestuur van TC Winsum heeft veel vertrouwen in deze samenwerking.

Het contract met Groninger Tennis School (GTS) is inmiddels beëindigd.

Bestuur TC Winsum


Bijgaand een bericht van Stan:

Hallo allemaal, velen van jullie ken ik al, voor de mensen wie mij niet kennen wil ik mij even voorstellen. Ik ben Stan Naaktgeboren, 24 jaar, een tennisliefhebber uit de stad Groningen. De afgelopen 6 jaar heb ik fulltime tennisles gegeven en ik kijk er naar uit samen met jou aan jouw doelen te werken.

Behalve tennislessen kun je bij mij ook terecht voor tennismateriaal. Spelen met het juiste materiaal is belangrijk. Zokan de juiste combinatie tussen racket en snaar er voor zorgen dat jij blessurevrij blijft en nog jaren door kan spelen.

Ik voel me vereerd dat ik op jullie club mag komen lesgeven. Sinds ik voor mijzelf ben begonnen heb ik altijd als ambitie gehad om bij TC Winsum aan de slag te gaan. Laten we er samen een mooie tijd van maken.

In de loop van januari horen jullie van mij hoe je je kan inschrijven voor de zomer-tennislessen die in april beginnen. Jullie ontvangen hierover t.z.t. een mail van de club.

Mocht je nu al vragen hebben over je racket of bespanning? Neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected] of een belletje/appje naar 0625159332.

Tot op de baan!

Stan Naaktgeboren
Stan Tennis Academie Noord
www.stannaaktgeboren.nl

Nieuwscategorieën