Paul Haarhuis komt naar De Print Winsum Open

13 juli 2022


Voormalig toptennisser Paul Haarhuis komt dit jaar naar onze tennisclub. Ons open toernooi, het De Print Winsum Open, viert het 30-jarige jubileum met een drie uur durende clinic van Haarhuis.

De Nederlandse tennislegende boekte in de jaren negentig grote successen met zijn dubbelpartner Jacco Eltingh. Ze wonnen samen alle grandslamtoernooien (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open) en stonden bovenaan de wereldranglijst.

Dubbelen en volleren

De tennisclinic van Haarhuis is op vrijdagavond 29 juli. Samen met twee trainers van tennisbond KNLTB geeft hij deelnemers van het toernooi tips en trucs voor het dubbelspel. Ook laat hij zien hoe je het beste een volley kunt slaan. De avond wordt afgesloten met een dubbeltoernooi. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Haarhuis kijkt ernaar uit om naar onze club te komen: ‘We gaan er een mooie, gezellige en actieve dag van maken, om de fijne kneepjes van de tennissport weer eventjes onder de handen nemen’, zo laat hij weten in een videoboodschap aan de deelnemers.

Ons toernooi hield eigenlijk vorig jaar al de 30e editie, maar kon vanwege de maatregelen rond corona geen activiteiten organiseren. Nu er geen restricties meer zijn, kijkt de toernooicommissie uit naar een feestelijke week.

‘Nu alles weer mogelijk is, willen we onze trouwe deelnemers trakteren op een bijzondere tennisavond’, zegt voorzitter Carmen Speelman. ‘Bij ons vorige jubileum waren oud-proftennissers Jacco Eltingh en Sjeng Schalken. We zijn ontzettend blij dat we nu Paul Haarhuis naar ons toernooi kunnen halen.’

Hoofdsponsor De Print

Copyshop De Print in Winsum is voor de vierde keer hoofdsponsor van ons toernooi. De toernooicommissie is blij dat eigenaar Martin Sluis als lokale ondernemer zijn naam weer aan het evenement wil verbinden. Zonder de financiële steun van de hoofdsponsor is het organiseren van zo’n evenement niet mogelijk.

Het toernooi is dit jaar van zondag 24 tot en met zondag 31 juli. Opgave, speelschema's en uitslagen zijn te vinden via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/2DE2BE02-061D-47FC-BE23-B2CEE298A964

Nieuwscategorieën


Reacties

Wilga Schuuring-Warringa 13-07-2022 15:20

Hartstikke leuk! Mijn vader Jans heeft met zijn vader Gerard gedubbeld!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen