Opening seizoen, Fun Doubles & meer

20 maart 2022


2022 is alweer drie maanden bezig, vandaag is officieel de lente begonnen en dat betekent dat ook het tennisseizoen binnenkort van start zal gaan! Op 2 april zullen de banen officieel worden geopend en dat doen we dit jaar net even anders dan andere jaren.

Op 2 en 3 april zal dit jaar namelijk de derde editie van het Fun Doubles toernooi worden georganiseerd door de wedstrijdcommissie. De Fun Doubles zijn een gratis toernooitje waarin je in een weekend met veel verschillende partners, tegenstanders en niveaus in aanraking komt. Plezier is het belangrijkste, maar je mag zeker je best doen om de wedstrijden te winnen. Voor meer informatie en opgave, zie je mail of neem contact op met iemand uit de wedstrijdcommissie.

Fun Doubles is niet het enige waar we naar uit kunnen kijken de komende maand:

De opening van het seizoen gaat namelijk ook samen met de start van de Winsum Challenge League. Deze begint dit jaar op 1 april en loopt tot aan de clubkampioenschappen, die dit jaar van 20 juni t/m 3 juli zullen zijn (zie ook de jaarkalender). Er zijn een aantal wijzigingen in de opzet van de WC league dit jaar, voor meer informatie hierover, klik hier.

1 april is tevens de eerste competitiedag van de voorjaarscompetitie. De vrijdagteams beginnen iets eerder en eindigen iets later met de competitie dan de teams die op andere dagen spelen. In de jaarkalender en de clubagenda kun je zien wanneer er teams thuis spelen, in de clubagenda kun je zelfs vinden welke teams dat zijn. Kom vooral langs op het park om iedereen aan te moedigen! De speeldagen zijn dit jaar maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag (jeugd).

Op 6 april zal de eerste woensdagavondtoss van het jaar gespeeld worden. Dit jaar willen we deze toss weer wat meer leven inblazen en we nodigen iedereen dan ook graag uit om woensdagavond 6 april om 19 uur met de wedstrijdcommissie te komen tossen. Spelers met alle speelsterkten zijn van harte welkom, van beginners tot aan Paul (die tot zijn spijt 4/4 is dit jaar), dus schroom niet om lekker aan te sluiten!

De jeugdtoss, georganiseerd door de jeugdcommissie, zal vanaf vrijdag 8 april weer plaatsvinden. Deze begint om 17 uur en duurt tot ongeveer 18:30.

Genoeg te doen dus in april!

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Rob Brands 22-03-2022 17:42

Goed bezig wedstrijdcommissie! 👍

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen