Inschrijving Wintertraining

21 september 2022


Wil je deze winter door blijven trainen, dan kan dat via onze tennisschool STAN! Als TC Winsumlid zijn er verschillende trainingsopties. Leden kunnen buiten trainen bij TC Baflo of indoor in de tennishal in Ulrum. Verder worden er ook tennislessen gegeven bij ATC Aduard, maar daarvoor dien je ook lid zijn van de vereniging in Aduard. De inschrijving voor deze wintertrainingen is nu geopend.

Neem voor je je inschrijft de voorwaarden en de prijzen even goed door zodat je op de hoogte bent. Wanneer de lessen gegeven worden is te vinden in het leswekenschema op de homepage van de website. De eerste les vind plaats in de week van 24 t/m 30 oktober. De inschrijving sluit op 3 oktober. De kans is groot dat je niet kan trainen als je na die datum inschrijft. Indelingen worden uiterlijk 12 oktober gecommuniceerd. 

TC Baflo
TC Baflo heeft een mooie buiten locatie waar deze winter de leden van TC Baflo én TC Winsum training volgen op de donderdag tussen 15.30 uur en 22.30 uur. Om training te volgen bij TC Baflo ben je lid bij één van deze twee verenigingen.

Tennishal Ulrum
Training in tennishal Ulrum is voor iedereen toegankelijk. De lessen worden gegeven op de vrijdag tussen 15.30 uur en 22.30 uur. Het lesgeld in tennishal Ulrum is hoger dan de andere locaties. Dit is omdat de binnenbanen door ons gehuurd worden. Inschrijven Schrijf je in via onderstaande link. De inschrijving is pas voltooid wanneer het eerste deel lesgeld betaald is. https://www.stannaaktgeboren.nl/inschrijven Tot op de tennisbaan. 

ATC Aduard
Trainingen bij ATC worden op maandag en dinsdag gegeven vanaf 15.30 uur tot 22.30 uur. Om te trainen bij ATC Aduard dien je lid te zijn van de vereniging. Dit regel je makkelijk zelf via de website van aduardertennisclub.nl

Inschrijven
Schrijf je in via onderstaande link. De inschrijving is pas voltooid wanneer het eerste deel lesgeld betaald is. https://www.stannaaktgeboren.nl/inschrijven

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen