Fun Doubles Tournament op 3 en 4 juli

23 juni 2021


De wedstrijdcommissie nodigt jullie graag uit voor het eerste (interne) toernooi van het jaar. Gelukkig mogen we weer steeds meer en daarom kunnen we na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een intern dubbeltoernooi houden in de aanloop naar de echte toernooien. Zoals aangekondigd organiseert de Wedstrijdcommissie op 3 en 4 juli de tweede editie van het FUN DOUBLES TOURNAMENT.

Een gratis toernooitje waarin je in een weekend met veel verschillende partners, tegenstanders en niveaus in aanraking komt. Plezier is het belangrijkste, maar je mag zeker je best doen om de wedstrijden te winnen. Wie weet pak je op die manier nog een leuk prijsje mee.

In het kort nog even de uitleg: Je geeft je individueel op.

  • Wij delen je in met diverse partners en bepalen de tegenstanders. We proberen gelijkwaardige wedstrijden te maken.
  • We spelen op tijd. Wedstrijdjes van 45-60 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers (je speelt minimaal 2 wedstrijden per dag).
  • De wedstrijden zijn op zaterdag en zondag van 12 uur tot 17 uur (evt. langer bij veel deelname). Er zijn deze middag geen banen beschikbaar voor vrij spelen.
  • Kun je maar op één van de dagen of een deel van de dag, geen probleem. Geef dit wel duidelijk aan bij je inschrijving.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 29 juni via: https://forms.gle/tX6UyES7kr2zqzZN8, mocht de link niet werken stuur dan een mail naar [email protected] (met je naam, welke dagen je deel wil nemen en evt. verhinderingen).

Activiteit:
Mocht het Nederlands elftal de kwartfinale halen op het EK voetbal, dan zal die wedstrijd gespeeld worden op zaterdag 3 juli om 18 uur. We zorgen er dan voor dat we met z’n allen deze wedstrijd kunnen kijken op de club. Als Oranje onverhoopt voortijdig wordt uitgeschakeld, dan zorgt de Wedstrijdcommissie voor een andere leuke activiteit na de wedstrijden op zaterdag.

Najaarscompetitie en Winsum Challenge League:
Tot slot nog mededelingen over de competitie en de Winsum Challenge League.

Voor een ieder die zich heeft opgegeven voor de najaarscompetitie. De teamindeling hiervan staat op de website van de club en wel hier. Let op, deze pagina is alleen zichtbaar voor leden, kun je ‘m niet zien, log dan eerst in op de website. 

De tweede periode van de Winsum Challenge League is inmiddels ook in volle gang. Het is bovenin flink spannend in deze competitie. Wil je meedoen, dat kan! De uitleg staat op deze pagina en deze tussenstand is hier te vinden

Sportieve groeten van de Wedstrijdcommissie. 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Frank van der Weck 23-06-2021 14:22

Inmiddels zitten we al bijna op 30 inschrijvingen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Vorig jaar waren er ruim 40 deelnemers en het zou leuk zijn als we dat overtreffen!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen