Foto's: Spetterende Nieuwjaarsborrel 2020

01 februari 2020


TC Winsum hield op 1 februari de traditionele Nieuwjaarsborrel (of beter gezegd: Midwinterborrel). Bezoekers waren bij aanvang lichtelijk gespannen: zouden zij dit jaar genoemd worden in de cabaretvoorstelling?

Inrichting clubhuis
De avond werd geopend door voorzitter Tiemen Oosting, die aankondigde dat de kantine nog voor het nieuwe seizoen wordt verbouwd. Er komt een nieuw interieur en ook de wanden krijgen een likje verf.

Tennisquiz
Daarna hielden Willemien Kuijk en Frank van der Weck een originele quiz over de spelregels bij tennis. Iedereen werd verdeeld in teams om meerkeuzevragen te beantwoorden. De kennis over de regels kan beter: tot drie keer toe wist geen enkel team het juiste antwoord te geven!

Rookverbod en kamasutra
Het spetterende slotstuk was de cabaretvoorstelling van Koos Veen, Manon van Olst, Steven de Groot, Geert Bakker en Martin Drent. In verschillende sketches komt het rookverbod, de nieuwe inrichting en kamasutra voorbij.

Wil je de voorstelling terugkijken? Je kunt de video krijgen via WeTransfer of een DVD. De kosten zijn 5 euro, met dit geld worden materialen gekocht voor het volgende jaar.

Klik hier voor alle foto's, gemaakt door Kor Drent.

Nieuwscategorieën