Aanmelding KNLTB competitie 2020 is geopend (t/m 15 juni)

31 mei 2020


Helaas ging dit jaar de voorjaarscompetitie niet door, maar gelukkig is er wel groen licht voor het verschuiven van de voorjaarscompetitie naar het najaar onder de naam KNLTB competitie 2020.

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangehouden, alleen dan zonder promotie/degradatie. Het overzicht met speeldata is hier te vinden. Alles is natuurlijk wel onder voorbehoud. De KNLTB houdt zich het recht voor om afhankelijk van de situatie aanpassingen te doen.

Al aangemeld voor voorjaarscompetitie?
Het aanmelden voor de KNLTB competitie 2020 door leden die zich ingeschreven hadden voor de voorjaarscompetitie 2020 is eenvoudig. Stuur voor maandag 15 juni 2020 een mail naar [email protected] met de bevestiging dat die aanmelding gebruikt kan worden voor de KNLTB competitie 2020.

Toch niet meedoen?
Voor goede gang van zaken is het noodzakelijk dat leden die zich hadden aangemeld voor de voorjaarscompetitie 2020, en niet meedoen met de KNLTB competitie 2020, ons hiervan per mail op de hoogte stellen. Vernemen wij geen bericht dan gaan wij ervan dat je niet meedoet.

Nieuwe aanmeldingen
Leden die graag willen meedoen aan de KNLTB competitie 2020 en niet hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie, kunnen zich aanmelden via dit aanmeldingsformulier. Stuur dit voor maandag 15 juni 2020 naar [email protected].

Jeugdleden, ook degenen zich al hadden aangemeld voor de Tenniskids competitie in het voorjaar, dienen zich opnieuw op te geven voor de KNLTB competitie via [email protected].

Nieuwscategorieën