Nieuws

Opgave voorjaarscompetitie 2020 geopend

De aanmelding voor de voorjaarscompetitie 2020 is geopend. Dit jaar dient iedereen zichindividueel op te geven door middel van dit formulier.

Op het formulier kun je je voorkeur opgeven met wie je in een team wilt. Meld je aan voor 26 november. Na ontvangst van de aanmeldingen maakt de wedstrijdcommissie de indeling van de teams. De diverse competitiesoorten staan op het formulier aangegeven. Er zijn competitiesoorten die niet genoemd zijn in het formulier. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, geef het aan ons door. 

We willen graag nog een relatief nieuwe competitiesoort toelichten die voor veel (nieuwe) leden van onze club interessant kan zijn. Dit is de instapcompetitie (speelsterkte 8/9) op donderdagavond. Je speelt wedstrijden op jouw niveau, waarbij de nadruk ligt op de gezelligheid.

Elke competitiedag worden twee dubbels gespeeld, waarbij het afhankelijk van de samenstelling van het team gaat om een herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel. Je team bestaat uit minimaal drie personen. In deze competitiesoort wordt er op basis van een compact wedstrijd format gespeeld (derde set = supertiebreak tot 10 punten en bij 40-40 beslissend punt). 

Mocht je niet altijd willen spelen, geef je dan op als reserve!

Met sportieve groet, 
De Wedstrijdcommissie

« Terug

» Nieuws archief