Nieuws

Geef je voor 6 juni op voor de clubkampioenschappen 2019

Van 11 t/m 23 juni staan de clubkampioenschappen op het programma. Net als vorig jaar combineren we de clubkampioenschappen enkel, dubbel en mix in twee weken.

Enkel
In de enkels gaan we bij voldoende deelname een indeling maken in drie categorieën, namelijk een categorie met speelsterkte 3,4,5,6, een categorie met speelsterkte 7 en een categorie met speelsterkte 8 en 9. Dit geldt voor zowel de heren als de dames. Hierbij is het wel mogelijk om als speler met speelsterkte 7 mee te doen in categorie 3,4,5,6, maar andersom niet. Wij gaan bij te weinig inschrijvingen categorieën samenvoegen. 

Dubbel en mix
In de dubbel en mix werken we net als vorige jaren weer met een minimale speelsterkte van het duo van 12. Dit betekent dat een 5 speler met een 7, 8 of 9 speler moet spelen. In deze gevallen heeft het duo een speelsterkte van 12 of meer. Bij veel deelname is het mogelijk dat we nog een extra categorie toevoegen van 14/15 en hoger. 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via toernooi.nl of door een mail te sturen naar wedstrijdcommissie.tcwinsum@gmail.com. Geef in de mail in ieder geval aan in welke categorie je wilt spelen, je speelsterkte en welke verhinderingen je hebt tijdens de twee weken. We spelen doordeweeks vanaf 18.00 uur de wedstrijden en op de zaterdagen en zondagen kunnen wedstrijden gedurende de gehele dag worden ingepland. Het is mogelijk om je op te geven als je ook in het finaleweekend (22 en 23 juni) verhinderingen hebt. Dit in tegenstelling tot eerdere jaren. Daarbij geven wij wel nadrukkelijk aan dat de kans aanwezig is dat een wedstrijd noodzakelijkerwijs ingepland wordt tijdens een verhindering. Wij proberen rekening te houden met de beschikbaarheid, maar kunnen dit dus niet garanderen voor verhinderingen in het finaleweekend. 

De inschrijving sluit op donderdag 6 juni. Op vrijdag 7 juni maken we de poule-indeling bekend.

Met sportieve groet,
De Wedstrijdcommissie

« Terug

» Nieuws archief