Nieuws

Banen zijn klaar voor nieuwe seizoen

De afgelopen weken heeft de voorjaarsploeg hard gewerkt om de tennisbanen klaar te maken voor het nieuwe tennisseizoen. Het resultaat mag er zijn: de banen liggen er uitstekend bij voor de open dag op zaterdag 30 maart.

Ook het weer heeft een handje geholpen. Waar het vorig jaar tot laat in maart nog vroor, was het dit jaar uitstekend weer om eind februari al met de banen aan de slag te gaan. Op baan 1, 2 en 6 t/m 9 is de toplaag vervangen door een nieuwe laag gravel. Op baan 3 t/m 5 zijn de lijnen blijven liggen, om te zien hoe het zich houdt. Wel zijn deze banen op meerdere plekken weer egaal gemaakt.

Sproeien
Naar verwachting zal de automatische sproei-installatie begin mei werken. Verzoek aan de leden om nu zowel voor als na het tennissen te sproeien. Zeker bij droogte blijven de banen daarmee in goede conditie. Ook bevordert dit de speelkwaliteit.

Ook de groencommissie (o.a. Truus van Dijk en Tineke Oosting) heeft de afgelopen weken het nodige werk verzet om het park weer onkruidvrij in bloei te krijgen. Het ziet er weer prachtig uit.

Namens de voorjaarsploeg iedereen een fijn seizoen gewenst. Johan Luiten, Tiemen Oosting, Kees Vos, Luc Piening en Martin Drent.

« Terug

» Nieuws archief