Nieuws

Proef met wintertraining bij TC Winsum

Met ingang van dit jaar wordt geprobeerd om de buitenbanen langer open te houden. Dit geeft ook de gelegenheid om in te schrijven voor een extra serie lessen op het eigen tennispark.

De lessen worden gegeven door Joris Jurna. Kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep en van het aantal lessen dat kan worden gegeven. Groepen zijn 4 tot 6 spelers groot.

De avonden zijn hetzelfde als in het zomerseizoen: maandag-, woensdag-, en donderdagavond. Aan het einde van het seizoen krijg je een factuur over het aantal keren dat jouw groepje les heeft gehad. Let wel: als je een les of lessen hebt gemist die wel zijn gegeven, wordt/worden deze wel in rekening gebracht.

De kosten:
Groep van 4: € 11 per les
Groep van 5: € 8,80 per les
Groep van 6: € 7,35 per les

Opgave
Opgeven kan door te mailen naar info@groningertennisschool.nl, onder vermelding van naam en beschikbare avonden. Bij voldoende belangstelling is het streven om niet te veranderen van lesavond. Bij weinig inschrijvingen kan het zijn dat er niet op alle drie genoemde avonden les wordt gegeven, daarom handig om ook even andere beschikbare avonden op te geven.

Planning is om volgende week (week van 8 oktober) te beginnen met deze extra serie.

Met vriendelijke groet,
Ger van Lier

« Terug

» Nieuws archief