Nieuws

Toernooi begint zaterdag, schema online

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het 28e De Print Winsum Open. Voor het eerst in de geschiedenis beginnen we al op de zaterdag.

Het is een van de maatregelen om meer ruimte te maken in het speelschema vanwege de warmte. Ook mogen we dit jaar opnieuw meer dan driehonderd deelnemers verwelkomen, waar we als toernooi bijzonder trots op zijn.

Wedstrijden ingepland
De loting was afgelopen dinsdag, onder toeziend oog van KNLTB-bondsgedelegeerde Arie Beers. Wedstrijdleider Jos Lijnes heeft de wedstrijden inmiddels allemaal ingepland. Ze zijn te vinden op toernooi.nl (directe link).

De droogte is nog wel een uitdaging voor komende het toernooi. De banen hebben er namelijk flink onder te lijden. Vrijwilligers hebben de afgelopen weken veel gesproeid, gaten gedicht en lijnen rechtgezet. Toch zullen we ook tijdens de week rekening moeten houden met zachtere, hobbelige banen. Daar is vanwege de extreme weersomstandigheden helaas niks aan te doen.

Gezellige activiteiten
De week draait niet alleen om het tennissen. Ook zijn er weer de nodige activiteiten, zoals de barbecue op woensdag, het klaverjastoernooi op donderdag, het optreden van coverband Transaciton op vrijdag en de pubquiz op zaterdag. Tennissers die al vroeg in de week zijn uitgeschakeld, kunnen het nog eens proberen tijdens het tiebreaktoernooi op vrijdagmiddag.

Het toernooi start zaterdag om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen op het tennispark van Winsum!

« Terug

» Nieuws archief