Nieuws

Inschrijving De Print Winsum Open sluit over 2 dagen

Morgenavond sluit alweer de inschrijving voor het De Print Winsum Open 2018. Er is enorm veel belangstelling. Inmiddels gaan we richting het recordaantal deelnemers van vorig jaar. Het toernooi begint dus steeds voller te worden.

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in! Mocht een categorie namelijk onverhoopt vol zitten, dan kijken we naar het moment van inschrijving en de beschikbaarheid.

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=755C40EC-3BE1-4B76-81EE-C3EAA5AA096D (directe link)

Zaterdag al beginnen
Het toernooi is dit jaar van 22 t/m 29 juli. Als het druk wordt, kunnen we zaterdag de 21e ook al beginnen. Je kunt je beschikbaarheid hiervoor instellen in toernooi.nl.

Nieuwe hoofdsponsor
We hebben trouwens iets te vieren, want de komende drie jaar heeft het toernooi een nieuwe hoofdsponsor: De Print Winsum. De Print is gespecialiseerd in grafische vormgeving en het af- en bedrukken van vele verschillende producten. Eigenaar Martin Sluis tennist al een tijdje bij TC Winsum en heeft ons de afgelopen jaren al van het nodige mooie drukwerk voorzien. We zijn blij dat deze lokale ondernemer er mede voor zorgt dat we tot en met ons 30-jarige jubileum dit evenement kunnen organiseren!

De toernooicommissie heeft er zin in! 

Graag tot ziens op het De Print Winsum Open 2018!

« Terug

» Nieuws archief