Nieuws

TC Winsum heeft KNLTB ClupApp

Vanaf zaterdag is TC Winsum aangesloten bij de KNLTB ClubApp. Met deze nieuwe app kun je snel contactgegevens van mede-leden vinden, clubnieuws lezen en de belangrijkste activiteiten van komend jaar zien.

Met de komst van deze app zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger. 

Daarnaast ontstond er met het verdwijnen van de papieren ledenlijst behoefte om contactgegevens van medeleden snel te kunnen vinden binnen een veilig, afgeschermd gedeelte.

De app beschikt over de volgende functionaliteiten:

  • Clubnieuws: belangrijke nieuwsberichten die op de site staan, staan ook in de app.
  • Evenementen: een overzicht van onze belangrijkste activiteiten.
  • Leden zoeken: je kunt elkaar snel vinden om via mail of telefoon af te spreken om te tennissen.
  • Tennismaatje zoeken: als je voor een avond nog niemand hebt om mee te tennissen, kun je een oproepje plaatsen om iemand te vinden.
  • Baan afhangen: deze functie gebruiken we nu nog niet. Als er in de toekomst een digitaal afhangbord komt, is het mogelijk om overdag alvast een baan te reserveren voor 's avonds.

De app kun je hier downloaden:

Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/knltb-clubapp/id1124390744?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb&hl=nl

Alle leden hebben zaterdag via de mail een uitnodiging gekregen om in te kunnen loggen in de ClubApp. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met het bestuur. 

Veel plezier met het gebruik van de KNLTB ClubApp!

« Terug

» Nieuws archief