Nieuws

Nieuwjaarsvisite 2018 groot succes

In een tjokvolle kantine hield TC Winsum vrijdagavond 19 januari de nieuwjaarsvisite. We mogen bijna spreken van een traditie. Vorig jaar was de eerste editie al een succes, en afgelopen vrijdag waren er met zeventig leden en belangstellenden nog meer mensen om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen.

Na de opening door voorzitter Tiemen Oosting hielden Paul Drent en Jeroen van Kessel een quiz. Mensen konden in teams van drie via hun mobieltje vragen beantwoorden over TC Winsum en bekende toptennissers. Na negentien vragen kwam het winnende team uit de bus.

Bierbuiken en confetti
Hoogtepunt van de avond was het optreden van cabaretgroep Bakkerveen uut Groot Drenthe ft. Manon van Olst. Sketches werden afgewisseld met grappige reclamefilmpjes die bij sponsoren waren opgenomen. Ook kwamen De Kwis en een modeshow voorbij, waarbij leden van TC Winsum werden nagedaan. Aan het einde kwamen de leden van de cabaretgroep in Hawai-stijl en sombrero het podium op, verwijzend naar competitieleider Peter Koning die in dat outfit de kampioenen afgelopen jaar huldigde. Hij werd nat gegooid met emmers water; de cabaretgroep had flink wat confetti in de emmers.

Mensen die het optreden hebben gemist, kunnen een dvd bestellen met de opnames. Deze is tijdens de Algemene Ledenvergadering op 5 maart te koop voor 5,00 euro. Met de opbrengst worden atributen gekocht voor de volgende nieuwjaarsvisite.

Bekijk hier de foto's, gemaakt door Kor Drent.

« Terug

» Nieuws archief