Nieuws

Groninger Tennisschool biedt wintertraining

Wil je in de winter doorgaan met tennistraining? Dat kan! De Groninger Tennisschool, waar TC Winsum mee samenwerkt, biedt wintertraining aan op verschillende niveaus. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

----------------------
Hallo allemaal,

Het zomerseizoen loopt langzaam op z’n eind, het winterseizoen staat voor de deur. Jullie hebben in grote getale gereageerd op de vraag of er belangstelling was om door te gaan in het winterseizoen, dank hiervoor.

De uitkomst was redelijk divers, ongeveer evenveel van jullie gaf aan wel belangstelling te hebben als geen belangstelling te hebben voor winterles.  Verder was er een redelijke spreiding in voorkeur voor plaats.

Het volgende is mogelijk:

Jeugd
Inschrijven voor de lessen en trainingen, die worden gegeven in de Tjarda hal op tennispark Starkenborgh. Als jeugdspeler stroom je dan in een van de rood, oranje, groen of gele lesgroepen. Voor al deze doelgroepen zijn er op verschillende dagen van de week mogelijkheden. Er worden 20 lessen gegeven in de periode 1 oktober – 31 maart. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Groepen bestaan uit gemiddeld 9 spelers (max 10) op 2 banen. 
Ook zijn er zgn. buiten/binnen groepjes. Dit zijn groepen van max 6 spelers, zij hebben in oktober, november en maart les op 2 buitenbanen, in de winter en bij slecht weer op 1 binnenbaan. (Dit heeft te maken met de beperkte binnen capaciteit)

Voor oranje, groen en geel zijn de leskosten 34,50 euro per maand.
Voor rood zijn de leskosten 22,50 per maand. Maximaal 12 kinderen krijgen les op 1 baan, die wordt omgebouwd tot 6 volwaardige minibaantjes.
Inschrijven kan via dit formulier: http://www.groningertennisschool.nl/inschrijven/inschrijfformulier-volwassenen/
Graag vinkje bij “anders”, zet bij de opmerking jeugdles en vergeet niet om de beschikbare dagen aan te vinken

Volwassenen
Inschrijven voor de lessen en trainingen, die worden gegeven in de Tjarda hal op tennispark Starkenborgh. Het volledige aanbod, incl. kosten staat hier: http://www.groningertennisschool.nl/aanbod-winter-2017-2018/starkenborgh/senioren/

Inschrijven kan via dit formulier: http://www.groningertennisschool.nl/inschrijven/inschrijfformulier-volwassenen/

Verder is het mogelijk om in de periode tussen herfstvakantie en kerstvakantie je in te schrijven voor een korte serie van 7 lessen. Dit kan alleen op zaterdag (11-15 uur). 
Groep van 8: leskosten 75 euro. (groepen moeten minimaal 6 spelers groot zijn)
Groep van 4: leskosten 95 euro.

Inschrijven kan via dit formulier: http://www.groningertennisschool.nl/inschrijven/inschrijfformulier-volwassenen/
Graag vinkje bij “anders”, zet bij de opmerking 7 lessen zaterdag en geef graag aan: groep van 4 of groep van 8.
Als je voor het hele winterseizoen in wil schrijven, dan graag uiterlijk 17 september reageren, de inschrijving voor de korte serie sluit op 15 oktober.

Als er nog vragen opmerkingen of onduidelijkheden zijn, laat me graag even weten.

Met vriendelijke groet,
Ger van Lier

« Terug

» Nieuws archief