Nieuws

Clubkampioenschappen dubbel in aantocht

We hebben net een fantastische toernooiweek van het Hylmar Diemer Tennis Open achter de rug. Voor de rest van het tennisseizoen staan er ook nog een aantal leuke activiteiten op het programma. Eén van deze activiteiten is de dubbel en mix clubkampioenschappen. Deze worden gehouden van maandag 11 september t/m zondag 17 september.  

Maximaal 12
Dit jaar is de opzet van de dubbel en mix clubkampioenschappen veranderd. Inschrijven is mogelijk voor koppels die opgeteld een speelsterkte van minimaal 12 hebben (voorbeeld een speelsterkte 5 speler kan deelnemen met een partner die speelsterkte 7, 8 of 9 heeft). Hierbij gaat het uiteraard om de dubbel-speelsterkte.

Bij voldoende deelname gaan we de inschrijvingen in meerdere categorieën opdelen. De wedstrijden worden gespeeld van maandag t/m vrijdag vanaf 18.30 uur. In het weekend kunnen de wedstrijden gedurende de gehele dag worden ingepland. Het is dus noodzakelijk dat je in het weekend volledig beschikbaar bent.

Opgave
Je kunt je inschrijven via toernooi.nl. Mocht dit niet lukken dan kun je een mail sturen naar wedstrijdcommissie.tcwinsum@gmail.com. Geef daarbij in ieder geval aan in welke categorie je wilt spelen, je dubbel-speelsterkte en welke verhinderingen je hebt tijdens de week. 

De inschrijving sluit op woensdag 5 september. Op vrijdag 7 september maken we de poule-indeling bekend via toernooi.nl. 

Met sportieve groet, 
De wedstrijdcommissie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief