Nieuws

Recordaantal deelnemers voor Hylmar Diemer Tennis Open 2017

Het Hylmar Diemer Tennis Open is zondag begonnen met een recordaantal deelnemers: 313 tennissers weten dit jaar ons park te vinden. Het was voor wedstrijdleider Jos Lijnes een flinke klus om alle wedstrijden te plannen, maar het is gelukt. Dit jaar gaan ruim vierhonderd partijen de baan op!

Voor het vierde jaar achtereen heeft Bouw- en schildersbedrijf Hylmar Diemer zijn naam aan het toernooi verbonden. Daar is de toernooicommissie zeer blij mee, want zonder hoofdsponsor kunnen we het toernooi in deze vorm niet organiseren. Daarnaast hebben we ook een recordaantal subsponsoren die het toernooi mede mogelijk maken.

Goed gevulde commissie
De commissie is dit jaar op volle sterkte. Nadat Steven de Groot na zestien jaar trouwe dienst besloten heeft een stap terug te doen en Annemiek van Dijk wegens zwangerschap niet meer in de commissie zit, hebben we ons versterkt met drie nieuwe leden: Hans-Peter Cordes, Jan Wildeboer en Geert Bakker. Jan en Hans-Peter zijn geregeld te vinden achter de wedstrijdtafel. Geert helpt Yvonne in de kantine.

BBQ, klaverjas en band
Ook dit jaar hebben we de nodige activiteiten. Woensdag draait Thijs Oosting traditiegetrouw de stokjes om tijdens de barbecue. Donderdagavond gaan we klaverjassen onder leiding van Kornelis Prins. Vrijdagavond is 's middags het tiebreaktoernooi, georganiseerd door Steven en Paul Drent. 's Avonds speelt de TC Winsum-band, onder leiding van het gitaarspelende commissielid Mathijs Veen.

Pubquiz en DJ-show
Zaterdagavond is bomvol activiteiten. Aan het begin van de avond is er een Chinees buffet, deels gesponsord door Chinees Indisch restaurant Golden House. Hier kunnen deelnemers aan meedoen voor een zacht prijsje van 10,00 euro per persoon. Daarna is de pubquiz, met quizmasters Jeroen van Kessel en Martin Drent. Daarna bouwt DJ Bert de Boer de kantine om tot feestcafé.

Op zondag 30 juli is de finaledag. De laatste wedstrijden zullen dan rond 15:00 uur de baan op gaan. Kom de hele week gerust langs om een kijkje te nemen!

Klik hier voor de foto's van de week.

« Terug

» Nieuws archief